Αρχική
Προϊόντα
Wishlist0
Cactus
Cactus
Cactus

CACTUS
Μια νέα πρόταση στο Fashion Stationery
Η Typotrust Αντωνίου Α.Ε. υιοθετεί την πεποίθηση ότι τα είδη που βρίσκονται στα ράφια του χαρτοπωλείου, θα πρέπει να αποκτήσουν μία νέα «διάσταση», να γίνουν πιο ελκυστικά με μοντέρνο χαρακτήρα. Είναι αδήριτη ανάγκη να αρχίσουμε να μιλάμε όχι πλέον για προϊόντα commodity, αλλά για fashion stationery.
Έτσι, μετά από ταξίδια και επισκέψεις σε καταξιωμένους σχεδιαστικούς οίκους, οι οποίοι δίνουν έμφαση και βαρύτητά στο design, την εμφάνιση, την εργονομία και την λεπτότητα της κατασκευής, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε την πρώτη σειρά προϊόντων CACTUS.
Βασική φιλοσοφία της CACTUS, η προσπάθεια να δώσει μία νέα πνοή στον καθόλα κλασικό και συντηρητικό χώρο των ειδών χαρτοπωλείου, με μοντέρνα προϊόντα, σχέδια και χρώματα. Στόχος της η εξέλιξη και ανανέωση των παραδοσιακών, ειδών χαρτοπωλείου σε μοντέρνα «έργα τέχνης», τα οποία ενώ δεν έχουν χάσει στον παραμικρό βαθμό την λειτουργικότητά τους, έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, καθιστώντας τις συλλογές της πολλά υποσχόμενες για το μέλλον.
Η σειρά προϊόντων CACTUS δεν περιορίζεται μόνο στα αντικείμενα γραφείου και σχολείου, αλλά περιλαμβάνει επίσης χρηστικά είδη δώρου, κάνοντας την αρχή με τα retractable RFID πορτοφόλια πιστωτικών καρτών.

Back to Top
Product has been added to your cart